Reklama : nabídka publikace

NAVIGACE
Zemědělství
Potravinářství
Podniky, trhy
Informační zdroje
Věda a výzkum
Mapa serveru

VYHLEDÁVÁNÍ
Rozšířené hledání

UŽIVATELSKÝ PŘÍSTUP
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

ANONYMNÍ MAILINGLIST
  E-mail:



Jihokorejský pivovarský průmysl
Poslat článek emailem Vytisknout článek Článek : 120259 ; Vydáno : 13.6. 2012 ; Autor : Ing. Iva Hvízdalová
Aktivity velkých pivovarských společností i sběr zkušeností malých jihokorejských pivovarů v Bavorsku.
fiogf49gjkf0d
(ÚZEI, Agronavigator.cz) – V roce 2011 se odhadovala roční výroba v Jižní Koreji na 19 milionů hl piva, což odpovídalo 38 litrů piva na osobu a rok. V roce 2001 byly podíly alkoholických nápojů v Jižní Koreji tyto: 58,1 % pivo, Soju (korejská vodka jako lihovina) 40 %, a Misc. (víno, whisky atd.) 1,9 %.
Pivnímu trhu dominují dvě velké pivovarské skupiny: Hite s podílem trhu kolem 51 % a Oriental Brewery (OB) ve výši kolem 49 %.
Do bavorského Weihenstephanu se vypravili tři pivovarníci z malých korejských pivovarů, kteří získali užitečnou, zajímavou a mnohotvárnou zkušenost. Získali nové kontakty a vyměnili si informace z oboru. Poznáním německé pivní kultury budou schopni významně přispět k vytváření a zakládání pravé pivní kultury v Jižní Koreji.
Jihokorejská pivovarská scéna je ovládána dvěma výše uvedenými velkými skupinami. Vedle nich ale stále narůstá počet malých pivovarů, jejichž široká paleta druhů piva jde mimo hlavní proud standardních typů od velkých výrobců. V rámci nabídky malých pivovarů je poskytována i vlastní kuchyně, což přispívá k rozmanitosti v oboru i k oblibě u hostů.
 
The South Korean brewing industry
BRAUWELT INTERNATIONAL, 2012, 30, č. 2, s. 72-74
Objednávka kopie článku

Web-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative  Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla). 
Články lze šířit pouze s uvedením  původní  citace a s uvedením zdroje ÚZEI,  
Agronavigator.cz.

 

APLIKACE
Knihkupectví Knihkupectví
Infopult Infopult
Terminologický slovník Terminologický slovník
Agronavigátor Set Agronavigátor Set
RSS Agronavigátor

DNEŠNÍ ČLÁNKY

Seminář ke Světovému dni výživy
Inspekce uložila zákaz užívání prostor ve třinácti provozovnách
Hlášení v systému RASFF: 17. týden 2015
Kontroly restaurací přinášejí výsledky
Víceletý kontrolní plán pro rezidua pesticidů 2015 - 2017
Členské státy mohou svobodněji rozhodovat o použití GMO v potravinách a krmivech
Kontroly restaurací pokračují
SZPI nevpustila do ČR zásilku osmi tisíc litrů nálevu s bambusem
EFSA publikoval první zprávu o výskytu chemických látek v potravinách
Výběrové řízení EFSA: vývoj databáze pro výstupy týkající se aktivních látek pesticidů

NAVŠTIVTE TAKÉ
Zobrazit předchozí počet záznamů : 7 Zobrazit následující
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
České sdružení pro biomasu
České sdružení pro biomasu
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Provozovatel: MZLU Brno
Provozovatel: MZLU Brno
Informacní prehledové studie ÚZEI
Informacní prehledové studie ÚZEI
Vyzkoušené recepty online
Vyzkoušené recepty online
Burzovní zpravodajství a další
Burzovní zpravodajství a další


 Creative Commons LicenseWeb-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla).
 Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.