Reklama : nabídka publikace

NAVIGACE
Zemědělství
Potravinářství
Výživa
Složení potravin
Informační zdroje
Věda a výzkum
Mapa serveru

VYHLEDÁVÁNÍ
Rozšířené hledání

UŽIVATELSKÝ PŘÍSTUP
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

ANONYMNÍ MAILINGLIST
  E-mail:

WEB INFORMACE



Význam jednotlivých druhů potravin ve výživě, glykemický index
Poslat článek emailem Vytisknout článek Článek : 130513 ; Vydáno : 17.3. 2014 ; Autor : Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Přednášky tematicky zaměřené na potraviny, informační zdroje, význam jednotlivých druhů potravin ve výživě - v březnu 2014 v Knihovně Antonína Švehly
fiogf49gjkf0d

Zemědělské poradensko-vzdělávací centrum a Knihovna Antonína Švehly
pořádá výstavu kuchařek fondu knihovny a přednášky k problematice potravin v rámci akce Březen měsíc čtenářů v knihovnách 2014.

PŘEDNÁŠKY

  • 17. 3. 2014 v 16 hod
    Informace o potravinách v Knihovně Antonína Švehly

      Ing. M. Macháčková, ÚZEI
  • 19. 3. 2014 v 16 hod
     Informační centrum bezpečnosti potravin MZe
      O. Deutsch, MZe, Odbor bezpečnosti potravin
  • 24. 3. 2014 v 16.30 hod
    Význam jednotlivých druhů potravin v lidské výživě

      prof. Ing. J. Dostálová, CSc., VŠCHT, FPBT, Ústav analýzy potravin a výživy
  • 26. 3. 2014 v 16 hod
    Sacharidy, glykemický index potravin

      Mgr. D. Hrnčířová, Ph.D., 3. LF UK, Ústav výživy


Poznámka: vstupné zdarma

Místo: Dům zemědělské osvěty
Studovna Knihovny Antonína Švehly
Slezská 100/7  Praha 2

 
Více informací:  www.knihovnasvehly.cz

Ve výpůjční době každé pondělí a středu po celý měsíc březen probíhá v Knihovně Antonína Švehly v rámci akce „Šťastné dny“ registrace nových čtenářů zdarma.



 

 

Zdroj:  ZCK


APLIKACE
Knihkupectví Knihkupectví
Infopult Infopult
Terminologický slovník Terminologický slovník
Agronavigátor Set Agronavigátor Set
RSS Agronavigátor

DNEŠNÍ ČLÁNKY

Seminář ke Světovému dni výživy
Inspekce uložila zákaz užívání prostor ve třinácti provozovnách
Hlášení v systému RASFF: 17. týden 2015
Kontroly restaurací přinášejí výsledky
Víceletý kontrolní plán pro rezidua pesticidů 2015 - 2017
Členské státy mohou svobodněji rozhodovat o použití GMO v potravinách a krmivech
Kontroly restaurací pokračují
SZPI nevpustila do ČR zásilku osmi tisíc litrů nálevu s bambusem
EFSA publikoval první zprávu o výskytu chemických látek v potravinách
Výběrové řízení EFSA: vývoj databáze pro výstupy týkající se aktivních látek pesticidů

NAVŠTIVTE TAKÉ
Zobrazit předchozí počet záznamů : 7 Zobrazit následující
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
České sdružení pro biomasu
České sdružení pro biomasu
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Provozovatel: MZLU Brno
Provozovatel: MZLU Brno
Informacní prehledové studie ÚZEI
Informacní prehledové studie ÚZEI
Vyzkoušené recepty online
Vyzkoušené recepty online
Burzovní zpravodajství a další
Burzovní zpravodajství a další


 Creative Commons LicenseWeb-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla).
 Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.