Reklama : nabídka publikace

NAVIGACE
Zemědělství
Potravinářství
Výživa
Výživová doporučení
Informační zdroje
Věda a výzkum
Mapa serveru

VYHLEDÁVÁNÍ
Rozšířené hledání

UŽIVATELSKÝ PŘÍSTUP
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

ANONYMNÍ MAILINGLIST
  E-mail:

WEB INFORMACE



Vejce – jíst či nejíst?
Poslat článek emailem Vytisknout článek Článek : 134367 ; Vydáno : 15.4. 2015 ; Autor : Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Informace Fóra zdravé výživy z tiskové konference "Vejce - jíst či nejíst?"
fiogf49gjkf0d
fiogf49gjkf0d

19. března 2015 proběhla tisková konference Fóra zdravé výživy na téma vejce. Vejce jsou v dnešní době častým tématem diskusí, a lidé tápou. Kolik cholesterolu vlastně obsahují? A máme se ho bát? Je vůbec zvýšená hladina cholesterolu v krvi riziková, jak nás dlouho přesvědčují odborníci? Proč se doporučení o konzumaci vajec zdánlivě často mění? Existuje doporučení pro konzumaci vajec? Opravdu jsou křepelčí vejce zdravější a chudší na cholesterol?…S vejci je stále spojena spousta otázek, polopravd a mýtů. Tyto a další otázky kolem vajec řešili na tiskové konferenci Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc., Bc. Tamara Starnovská a MUDr. Jan Piťha, CSc., členové FZV. Šéfkuchař Richard Šusta pak přidal informace z kulinárního světa, které doplnil recepty. Ty byly pro účastníky i na ochutnání.

Tiskové materiály najdete zde:

Tisková zpráva
TM Vejce
TM Vejce a cholesterol
TM Vejce ve výživě
TM Mýty o vejcích
TM Vejce v kuchyni


Zdroj:  Fórum zdravé výživy


APLIKACE
Knihkupectví Knihkupectví
Infopult Infopult
Terminologický slovník Terminologický slovník
Agronavigátor Set Agronavigátor Set
RSS Agronavigátor

DNEŠNÍ ČLÁNKY

Seminář ke Světovému dni výživy
Inspekce uložila zákaz užívání prostor ve třinácti provozovnách
Hlášení v systému RASFF: 17. týden 2015
Kontroly restaurací přinášejí výsledky
Víceletý kontrolní plán pro rezidua pesticidů 2015 - 2017
Členské státy mohou svobodněji rozhodovat o použití GMO v potravinách a krmivech
Kontroly restaurací pokračují
SZPI nevpustila do ČR zásilku osmi tisíc litrů nálevu s bambusem
EFSA publikoval první zprávu o výskytu chemických látek v potravinách
Výběrové řízení EFSA: vývoj databáze pro výstupy týkající se aktivních látek pesticidů

NAVŠTIVTE TAKÉ
Zobrazit předchozí počet záznamů : 7 Zobrazit následující
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
České sdružení pro biomasu
České sdružení pro biomasu
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Provozovatel: MZLU Brno
Provozovatel: MZLU Brno
Informacní prehledové studie ÚZEI
Informacní prehledové studie ÚZEI
Vyzkoušené recepty online
Vyzkoušené recepty online
Burzovní zpravodajství a další
Burzovní zpravodajství a další


 Creative Commons LicenseWeb-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla).
 Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.