Reklama : nabídka publikace

NAVIGACE
Zemědělství
Potravinářství
Informační zdroje
Zem. a potr. periodika
Věda a výzkum
Mapa serveru

VYHLEDÁVÁNÍ
Rozšířené hledání

UŽIVATELSKÝ PŘÍSTUP
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

ANONYMNÍ MAILINGLIST
  E-mail:

WEB INFORMACE



Časopis Výživa a potraviny - 1/2014
Poslat článek emailem Vytisknout článek Článek : 129708 ; Vydáno : 21.1. 2014 ; Autor : Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování“.
fiogf49gjkf0d

Výživa a potraviny - 1/2014
OBSAH:
Stránský, M.:
Nové referenční hodnoty DACH pro příjem živin
Štiková, O., Mrhálková, I.:
Vývoj a analýza nutričního hodnocení spotřeby potravin v ČR
Doležal, M., Dostálová, J., Švehlová, A., Voldřichová, J.:
Složení mastných kyselin tuku v müsli tyčinkách a jeho nutriční hodnocení
Neradová, E., Čižková, H., Rajchl, A., Šnebergrová, J., Bahtinur Kapci, Voldřich, M.:
Nutriční složení plodů a výrobků z aronie
Dostálová, J., Doležal, M., Revenco, D., Brát, J.:
Složení mastných kyselin tuku ve výrobcích používaných jako pomazánka
Jůzl, M.:
Význam vzhledu a barvy nejen v potravinářství
Bursová, Š., Necidová, L., Janštová, B.:
Je konzumace syrového mléka skutečným rizikem?

Příloha: Receptury pokrmů


Zpravodaj pro školní stravování - 1/2014
OBSAH
:
Ohlédnutí, tentokrát opravdu důsledně
Pandemie obezity a školní automaty na limonády a sladkosti ve vybraných zemích
Nepravdy a mýty o hypermarketových rajčatech
Historické zamyšlení k 50. výročí školního stravování
Poplašné zprávy o chlebu opět v našich e-mailech
Antioxidanty v ovoci a zelenině - jak správně naplnit spotřební koš
Ochraňte své ohrožené děti!
Úprava pracovně lékařských prohlídek s účinností od 1. 4. 2013


Zdroj:  Společnost pro výživu


APLIKACE
Knihkupectví Knihkupectví
Infopult Infopult
Terminologický slovník Terminologický slovník
Agronavigátor Set Agronavigátor Set
RSS Agronavigátor

DNEŠNÍ ČLÁNKY

Zpravodaj SZPI obhájil loňské vítězství
Cena prezidenta PK ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek
Prioritní vzdělávací akce pro poradce v roce 2015
Pěstování geneticky modifikovaných rostlin
Veřejné zasedání ČK GMO
Potencionál jedlého hmyzu ve střední Evropě
Zámecká pouť v pobočce Národního zemědělského muzea na zámku Kačina
SZÚ - nový web portál Nutrivigilance
Cukráři v Národním zemědělském muzeu Praha
10 rad dětem pro zdravý životní styl

NAVŠTIVTE TAKÉ
Zobrazit předchozí počet záznamů : 7 Zobrazit následující
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
České sdružení pro biomasu
České sdružení pro biomasu
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Provozovatel: MZLU Brno
Provozovatel: MZLU Brno
Informacní prehledové studie ÚZEI
Informacní prehledové studie ÚZEI
Vyzkoušené recepty online
Vyzkoušené recepty online
Burzovní zpravodajství a další
Burzovní zpravodajství a další


 Creative Commons LicenseWeb-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla).
 Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.