Zemědělství
Potravinářství
Výživa
Bezpečnost potravin
Jakost potravin
Spotřeba potravin
Označování potravin
Analýza potravin
Nové potravinářské výrobky
Potravinářská aditiva, doplňky
Potravinářské obory
Potravinářská technologie, technika
Podniky, trhy
Potravinářské obaly
Potravinářská legislativa
Potravinářské akce
Potravinářský výzkum
Informační přehledy – potravinářství
Archiv
Informační zdroje
Věda a výzkum
Mapa serveru
Rozšířené hledání
Uživatel:
Heslo:
registrovaný uživatel
E-mail:
Dnes : čt - 21.2.2019
Svátek má : Lenka
E-mail :
agronavigator@uzei.cz
Nastavit jako titulní stránku
Přidat mezi oblíbené stránky
Potravinářství
počet článků : 19502
Pštrosí maso
charakteristika
1.2. 2001 -
Ing. Alžběta Vlková
Nový věk potravin
Austrálie, konference a výstava, potraviny 3.tisíciletí, technologie, kvalitu
1.2. 2001 -
Ing. Olga Kopáčová
[1950]
|
1951
Dále doporučujeme:
Knihkupectví
Infopult
Terminologický slovník
Agronavigátor Set
RSS Agronavigátor
únor 2019
Po
Út
St
Čt
Pá
So
Ne
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
Seminář ke Světovému dni výživy
Inspekce uložila zákaz užívání prostor ve třinácti provozovnách
Hlášení v systému RASFF: 17. týden 2015
Kontroly restaurací přinášejí výsledky
Víceletý kontrolní plán pro rezidua pesticidů 2015 - 2017
Členské státy mohou svobodněji rozhodovat o použití GMO v potravinách a krmivech
Kontroly restaurací pokračují
SZPI nevpustila do ČR zásilku osmi tisíc litrů nálevu s bambusem
EFSA publikoval první zprávu o výskytu chemických látek v potravinách
Výběrové řízení EFSA: vývoj databáze pro výstupy týkající se aktivních látek pesticidů
počet záznamů : 7
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
České sdružení pro biomasu
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Provozovatel: MZLU Brno
Informacní prehledové studie ÚZEI
Vyzkoušené recepty online
Burzovní zpravodajství a další