Reklama : nabídka publikace

NAVIGACE
Zemědělství
Potravinářství
Informační zdroje
Věda a výzkum
Výzkumné ústavy
Granty a projekty
Archiv
Mapa serveru

VYHLEDÁVÁNÍ
Rozšířené hledání

UŽIVATELSKÝ PŘÍSTUP
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

ANONYMNÍ MAILINGLIST
  E-mail:



Věda a výzkum
Databáze glykemických indexů
Online databáze potravin/pokrmů (v češtině), pro které je stanoven glykemický index (GI).
15.7. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková
Nanolyse: výzkumný projekt EU
Projekt zaměřený na analytické metody pro detekci a charakterizaci nanočástic v potravinách. Účast ČR (VŠCHT Praha).
27.6. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková
Zdravá zelenina od pěstitelů ze systému integrované produkce zeleniny
Nebojte se kupovat zeleninu od českých producentů. Tisková zpráva VÚRV, v.v.i. ze dne 10.6.2011.
10.6. 2011 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Znalostní bioekonomika – strategie pro Evropu
Prezentace z konference, která se uskutečnila 13.5.2011 v Praze.
8.6. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Biovyužitelnost a stravitelnost
Přehledová práce upozorňující na potřebu poznatků, které by umožnily stanovit doporučený příjem potravin podle skutečných fyziologických požadavků.
13.5. 2011 - Ing. Irena Suková
Pokroky v monitorování a regulaci virů v potravinovém řetězci
Konference, která se uskuteční ve dnech 5.–7.9.2011 v Ljubljani (Slovinsko) v rámci projektu VITAL.
8.7. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková
NANOFOODS: výzkumný projekt EU
Využití bioaktivních látek zapouzdřených do nanočástic při výrobě potravin s prospěchem pro zdraví.
27.6. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková
Monitorování složení stravy za účelem posuzování rizika
Výzva EFSA k podávání návrhů. Uzávěrka: 16.8.2011.
10.6. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Bakteriální “quorum sensing” a potravinářský průmysl
Inhibice bakteriální komunikace “cell-to-cell” (quorum sensing) by se mohla v budoucnu využívat ke zvyšování bezpečnosti potravin.
13.5. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Je produkce equolu prospěšná pro zdraví?
Práci zaměřenou na zkoumání vlivu equolu na zdraví podpořila Evropská komise prostřednictvím několika programů.
12.5. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Na začátek  Předchozí 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 | [11] Následující  Na konec

 



Dále doporučujeme:

Agroporadenství   Knihovna UZPI


Bezpečnost potravin



APLIKACE
Knihkupectví Knihkupectví
Infopult Infopult
Terminologický slovník Terminologický slovník
Agronavigátor Set Agronavigátor Set
RSS Agronavigátor

DNEŠNÍ ČLÁNKY

Projekt financovaný ze zdrojů EU zkoumá vliv střevního mikrobiomu na zdraví a pohodu
Minimalizace virové infekce peckovin
PPP BRIDGE 2020 Awareness Day in the Czech Republic
Projekt na ochranu před těžkými kovy v půdě a vodě
Membránový bioreaktor pro nezávadnou vodu
Projekt RHEA - automatická regulace plevele
Modifikací buněčných stěn rostlin k lepší využitelnosti biomasy
Projekt EU o vlivu výživy na psychické schopnosti dětí
Projekty EU: COPHES – DEMOCOPHES
Po projektu FLABEL následuje projekt CLYMBOL

NAVŠTIVTE TAKÉ
Zobrazit předchozí počet záznamů : 7 Zobrazit následující
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
České sdružení pro biomasu
České sdružení pro biomasu
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Provozovatel: MZLU Brno
Provozovatel: MZLU Brno
Informacní prehledové studie ÚZEI
Informacní prehledové studie ÚZEI
Vyzkoušené recepty online
Vyzkoušené recepty online
Burzovní zpravodajství a další
Burzovní zpravodajství a další


 Creative Commons LicenseWeb-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla).
 Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.