Reklama : nabídka publikace

NAVIGACE
Zemědělství
Potravinářství
Informační zdroje
Věda a výzkum
Výzkumné ústavy
Granty a projekty
Archiv
Mapa serveru

VYHLEDÁVÁNÍ
Rozšířené hledání

UŽIVATELSKÝ PŘÍSTUP
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

ANONYMNÍ MAILINGLIST
  E-mail:

WEB INFORMACE



Věda a výzkum
Toxicita nanočástic pro rostliny
Dva výzkumné projekty řešené v ČR: Nanosemed a Nanimel.
20.4. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Seminář „Česká technologická platforma"
Potravinářský úterek se koná 26. dubna od 14 h na Novotného lávce v Praze. Autoři přednášky: Ing. Miroslav Koberna, CSc. a Ing. František Sládek, CSc.
14.4. 2011 - Ing. Irena Suková
Projekt EU: AgriFoodResults
Evropská iniciativa za lepší využití výsledků agro-potravinářského výzkumu.
6.4. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Projekt EU zaměřený na obsah vody v drůbežím mase
Obsah vody absorbované při chlazení jatečných těl vodou je hodnocen podle odkapávacího testu a podle poměru voda/bílkovina. Je však třeba prověřit, zda jsou hodnoty stále platné.
4.4. 2011 - Ing. Irena Suková
Směsné halogenované dioxiny v potravinách
Jednu z prvních studií na světě zaměřenou na přítomnost chlorovaných a bromovaných dioxinů v potravinách provedl FSA ve V. Británii.
31.3. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková ; Zdroj : Bezpečnost potravin
XVI. vědecké kolokvium EFSA
Lhůta pro přihlášení je 2. května 2011.
18.4. 2011 - MZe ; Zdroj : Bezpečnost potravin
EFSA hledá špičkové odborníky pro práci ve Vědeckém výboru a vědeckých panelech
Zájemci se mohou hlásit do 31.5.2011.
8.4. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Estrogenní účinky kadmia
Nové poznatky o kadmiu získané v rámci projektu CASCADE.
5.4. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Komunikační hvězda 2011
Ocenění pro nejlepší komunikaci výsledků agro-potravinářského výzkumu.
1.4. 2011 - Ing. Alexandra Kvasničková ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Mikrozapouzdřené mléčné bílkoviny
Pokusy in vivo se ověřuje odolnost probiotických kmenů v gelu vytvořeném enzymatickou indukcí mléčných bílkovin.
23.3. 2011 - Ing. Irena Suková
Na začátek  Předchozí 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 | [11] Následující  Na konec

 



Dále doporučujeme:

Agroporadenství   Knihovna UZPI


Bezpečnost potravin



APLIKACE
Knihkupectví Knihkupectví
Infopult Infopult
Terminologický slovník Terminologický slovník
Agronavigátor Set Agronavigátor Set
RSS Agronavigátor

DNEŠNÍ ČLÁNKY

Projekt financovaný ze zdrojů EU zkoumá vliv střevního mikrobiomu na zdraví a pohodu
Minimalizace virové infekce peckovin
PPP BRIDGE 2020 Awareness Day in the Czech Republic
Projekt na ochranu před těžkými kovy v půdě a vodě
Membránový bioreaktor pro nezávadnou vodu
Projekt RHEA - automatická regulace plevele
Modifikací buněčných stěn rostlin k lepší využitelnosti biomasy
Projekt EU o vlivu výživy na psychické schopnosti dětí
Projekty EU: COPHES – DEMOCOPHES
Po projektu FLABEL následuje projekt CLYMBOL

NAVŠTIVTE TAKÉ
Zobrazit předchozí počet záznamů : 7 Zobrazit následující
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
České sdružení pro biomasu
České sdružení pro biomasu
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Provozovatel: MZLU Brno
Provozovatel: MZLU Brno
Informacní prehledové studie ÚZEI
Informacní prehledové studie ÚZEI
Vyzkoušené recepty online
Vyzkoušené recepty online
Burzovní zpravodajství a další
Burzovní zpravodajství a další


 Creative Commons LicenseWeb-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla).
 Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.