Reklama : nabídka publikace

NAVIGACE
Zemědělství
Potravinářství
Výživa
Bezpečnost potravin
Jakost potravin
Spotřeba potravin
Označování potravin
Analýza potravin
Nové potravinářské výrobky
Potravinářská aditiva, doplňky
Potravinářské obory
Potravinářská technologie, technika
Podniky, trhy
Potravinářské obaly
Potravinářská legislativa
Potravinářské akce
Potravinářský výzkum
Informační přehledy – potravinářství
Archiv
Informační zdroje
Věda a výzkum
Mapa serveru

VYHLEDÁVÁNÍ
Rozšířené hledání

UŽIVATELSKÝ PŘÍSTUP
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

ANONYMNÍ MAILINGLIST
  E-mail:



Potravinářství
Nové potravinářské předpisy EU – leden 2015
Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.
6.2. 2015 - Mgr. Jana Beránková
Počet případů kampylobakterióz je stabilní, počet listerióz stále roste, říkají EFSA a ECDC
Byla publikována Souhrnná zpráva EU o trendech a zdrojích zoonóz, jejich původcích a onemocněních z potravin za rok 2013.
4.2. 2015 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Hlášení v systému RASFF: 5. týden 2015
Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 5. týdnu 2015: 26. 1. – 1. 2. 2015 (v češtině).
2.2. 2015 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Hlášení v systému RASFF: 4. týden 2015
Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 4. týdnu 2015: 19. 1. – 25. 1. 2015 (v češtině).
30.1. 2015 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
SZPI uzavřela výrobnu hotových balených jídel a provozovnu veřejného stravování
Tisková zpráva SZPI ze dne 28. 1. 2015.
29.1. 2015 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
SZPI uzavřela bar a dvě provozovny rychlého občerstvení
Tisková zpráva SZPI ze dne 4. 2. 2015.
5.2. 2015 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
SZPI zadržela zásilku 3,6 tun potravin z Vietnamu
Tisková zpráva SZPI ze dne 3. 2. 2015.
4.2. 2015 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
SZPI uzavřela prodejnu potravin KAPA v Kolíně
Tisková zpráva SZPI ze dne 2. 2. 2015.
2.2. 2015 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Počet případů kampylobakterióz je stabilní, počet listerióz stále roste, říkají EFSA a ECDC
Byla publikována Souhrnná zpráva EU o trendech a zdrojích zoonóz, zoonotických agens a onemocnění z potravin za rok 2013
29.1. 2015 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Už tři miliony návštěvníků portálu Potraviny na pranýři získalo informace o závadných potravinách, přibudou výsledky kontrol restaurací
Tisková zpráva SZPI ze dne 27. 1. 2015.
27.1. 2015 - Mgr. Dana Koubová
Na začátek  Předchozí 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 | [11] Následující  Na konec

 



Dále doporučujeme:

Agroporadenství   Knihovna UZPI


Bezpečnost potravin



APLIKACE
Knihkupectví Knihkupectví
Infopult Infopult
Terminologický slovník Terminologický slovník
Agronavigátor Set Agronavigátor Set
RSS Agronavigátor

DNEŠNÍ ČLÁNKY

Seminář ke Světovému dni výživy
Inspekce uložila zákaz užívání prostor ve třinácti provozovnách
Hlášení v systému RASFF: 17. týden 2015
Kontroly restaurací přinášejí výsledky
Víceletý kontrolní plán pro rezidua pesticidů 2015 - 2017
Členské státy mohou svobodněji rozhodovat o použití GMO v potravinách a krmivech
Kontroly restaurací pokračují
SZPI nevpustila do ČR zásilku osmi tisíc litrů nálevu s bambusem
EFSA publikoval první zprávu o výskytu chemických látek v potravinách
Výběrové řízení EFSA: vývoj databáze pro výstupy týkající se aktivních látek pesticidů

NAVŠTIVTE TAKÉ
Zobrazit předchozí počet záznamů : 7 Zobrazit následující
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
České sdružení pro biomasu
České sdružení pro biomasu
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Provozovatel: MZLU Brno
Provozovatel: MZLU Brno
Informacní prehledové studie ÚZEI
Informacní prehledové studie ÚZEI
Vyzkoušené recepty online
Vyzkoušené recepty online
Burzovní zpravodajství a další
Burzovní zpravodajství a další


 Creative Commons LicenseWeb-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla).
 Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.