

|
 |

Zemědělství 1. Ekonomika a politika
1. Produkce
2. Trhy a ceny
3. Spotřeba komodit
4. Vládní programy (subvence)
5. Prognózy
2. Rostlinná výroba
1. Obiloviny
2. Luskoviny
3. Olejniny
4. Okopaniny
5. Pícniny
6. Louky a pastviny
7. Technické rostliny
8. Energetické rostliny
9. Zelenina a ovocné plodiny
10. Okrasné rostliny
11. Ostatní plodiny
12. Půda a půdní fond
13. Výživa a hnojení
14. Ochrana rostlin
15. Genetika
16. Biotechnologie
3. Živočišná výroba
1. Skot
2. Malí přežvýkavci
3. Prasata
4. Drůbež
5. Ostatní zvířata
6. Výživa
7. Krmivářství
8. Genetika
9. Veterinární medicína
10. Welfare
11. Biotechnologie
4. Zemědělská technika
5. Zemědělská legislativa
6. Ekologické zemědělství
7. Lesnictví
8. Vodní hospodářství
9. Obnovitelné zdroje
10. Rozvoj venkova
11. Životní prostředí
12. Vlivy na lidské zdraví
13. Informační přehledy – zemědělství
1. Studie zemědělství států světa
14. Archiv
Potravinářství 1. Výživa
1. Výživová doporučení
2. Složení potravin
3. Zdravotní účinky
4. Způsoby stravování
2. Bezpečnost potravin
3. Jakost potravin
4. Spotřeba potravin
5. Označování potravin
6. Analýza potravin
7. Nové potravinářské výrobky
8. Potravinářská aditiva, doplňky
9. Potravinářské obory
1. Funkční a spec. potraviny
2. Biopotraviny
3. Mléko
4. Maso, drůbež, ryby, vejce
5. Mlýnské a těstárenské výrobky
6. Pekařské a cukrářské výrobky
7. Čokoláda, cukrovinky, snacky
8. Cukr, škrob, med
9. Ovoce, zelenina, houby
10. Tuky, oleje
11. Luštěniny, olejniny
12. Nápoje, káva, čaj
13. Byliny, koření
10. Potravinářská technologie, technika
1. Technologie
2. Zařízení, přístroje
3. Biotechnologie
11. Podniky, trhy
12. Potravinářské obaly
13. Potravinářská legislativa
14. Potravinářské akce (externí odkaz)
15. Potravinářský výzkum (externí odkaz)
16. Informační přehledy – potravinářství
17. Archiv
Informační zdroje 1. Informační přehledové studie ÚZEI–ZPK
2. Bulletin ÚZEI
3. Vědecké časopisy ČAZV (externí odkaz)
4. Terminologický slovník (externí odkaz)
5. Časopis Zemědělská škola
6. Agroporadenství (externí odkaz)
7. Legislativa
1. Legislativa ČR
2. Legislativa EU
3. Legislativa zahraniční
8. Akce
9. Publikace z ČR i ze světa
10. Zem. a potr. periodika
11. Zem. a potr. servery
12. Databáze
13. Adresáře
1. Statistické úřady
14. Slovníky
15. FAO
16. Národní zemědělské muzeum (externí odkaz)
17. Archiv
Věda a výzkum 1. Výzkumné ústavy
2. Granty a projekty
3. Archiv
|
 |



 |
počet záznamů : 7 |
 |
 |
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu |
 |
České sdružení pro biomasu |
 |
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance |
 |
Provozovatel: MZLU Brno |
 |
Informacní prehledové studie ÚZEI |
 |
Vyzkoušené recepty online |
 |
Burzovní zpravodajství a další |
|
|